De Veldwachter wordt zichtbaar

Er is weer veel gebeurd in de afgelopen periode, hoog tijd dus om u weer te informeren en te voorzien van het laatste nieuws. Heeft u bijvoorbeeld de nieuwe bouwhekdoeken en het bouwbord al gespot?šŸ‘‡

Levendige beelden van De Veldwachter

Goed nieuws: de nieuwe impressies zijn gereed! U kunt ze vanaf nu bekijken via onze website. Zo krijgt u nog een beter beeld van De Veldwachter. En dat is natuurlijk fijn, want de verkoop is gepland in kwartaal 3 van 2022. En dat is sneller dan je denkt! Benieuwd naar de impressies? Deze bekijk je hier.

Wonen in De Veldwachter

De Veldwachter is een veelzijdig project, waardoor hier voor iedereen wel een geschikt appartement te vinden is. Zo vindt u hier prachtige 2- of 3-kamerappartementen, waar u heerlijk kunt genieten van een tuin of balkon. Bent u opzoek naar meer ruimte en luxe, dan is een penthouse met riant dakterras misschien iets voor u. Alle appartementen hebben overigens de beschikking over een eigen parkeerplaats, een fijne buitenruimte en een aparte berging op de begane grond. In dit plan komen ook meerdere sociale koopappartementen, dat betekent dus dat hier echt voor ieder wat wils is! Er zijn verschillende typen binnen De Veldwachter:

ā—ˆ Studioā€™s van 46 mĀ²
ā—ˆ 2-kamerappartementen van 69 mĀ²
ā—ˆ 3-kamerappartementen van 67 mĀ² t/m 95 mĀ²
ā—ˆ Penthouses van 82 mĀ² t/m 140 mĀ²

U heeft dus een hoop opties! Half april presenteren we de verschillende typen op de website. Heeft u zich al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan houden wij u uiteraard op de hoogte. Indien u nog niet ingeschreven bent voor de nieuwsbrief kan dat hier.